UGentPassage praktisch

6 keer gratis wandelen via www.UGentPassage.be
(UGentPassage in English)

1) Met de UGentPassage-brochure

De UGent verspreidt een brochure met een kaart en uitleg bij de elf locaties. Die zal onder andere worden verdeeld via Gentse cultuurhuizen en worden opgenomen in het novembernummer van het UGentMagazine. Je kunt de brochure downloaden (pdf) of aanvragen via memorie@ugent.be.

2) Met de kaart en audiogids

De kaart (pdf) en audiogids (mp3) van UGentPassage zijn gratis te downloaden via de website.

3) Met de applicaties voor iPhone en Android

De UGentPassage-app biedt een kaart waar de elf locaties en je eigen positie op aangeduid staan. Nader je één van de plaatsen krijg je een signaal. Per locatie biedt de app tekst, audio en afbeeldingen. De apps zijn gratis te downloaden via iTunes, App-store of Android Market.

4) Met de mobiele site m.UGentPassage.be

Ook wie geen Apple- of Androidtoestel heeft kan UGentPassage wandelen met zijn smartphone via de mobiele site m.UGentPassage.be. Deze website bevat per locatie dezelfde tekst, audio en afbeeldingen als de applicaties. Het gebruik van de mobiele site is gratis, maar voor het dataverkeer kan je netwerkprovider extra kosten aanrekenen naargelang het type abonnement dat je hebt.

5) Helemaal virtueel

Je kunt de elf locaties met audiofragmenten en afbeeldingen gewoon van achter je computer verkennen via de virtuele wandeling. Net als bij de locaties en de apps krijg je audio en afbeeldingen bij de elf locaties.

6) NIEUW: via GPX, Garmin of TomTom

De route van UGentPassage is ook opgeladen op www.RouteYou.com. Je kunt er de wandeling gratis in gps-formaten downloaden.